vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof mørkebrun

4.451 kr.

Få luksus og komfort i din hverdag med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab stemning og få god søvnkvalitet med dette attraktive valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767916 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm i en elegant mørkebrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof giver ikke kun et rent og enkelt look, men er også åndbart og yderst holdbart. Den justerbare sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en god bog eller se dine yndlingsserier på tv.

Det farverige LED-lys, der løber langs sengens kanter, skaber en fascinerende stemning og ekstra atmosfære i dit soveværelse. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du nyde en god nattesøvn med optimal støtte og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der giver ekstra komfort og blødhed, så du vågner veludhvilet og klar til en ny dag. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Du kan også tilpasse længden på LED-lyset ved at klippe det til, så det passer perfekt til din seng. Bemærk, at USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Sættet inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips. Gør din søvnoplevelse ekstraordinær med denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed.

Scroll to Top