vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

2.992 kr.

Få en god nats søvn og skab hygge med en vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys i smuk blå farve. Oplev komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769035 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og stil med vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stof. Den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik, denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed.

Det slidstærke stof i en fortryllende blå farve tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver den ultimative komfort og støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Med pocketfjeder-madrassen kan du se frem til en god nattesøvn med optimal støtte og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen er designet med din komfort i tankerne og er lavet af hudvenligt materiale, der giver en blød og luksuriøs følelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med en let og brugervenlig montering er din nye kontinentalseng klar til at blive det centrale element i dit soveværelse på ingen tid. Skab dit eget personlige paradis med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev en ny dimension af komfort og skønhed i dit hjem.

Scroll to Top