vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

2.776 kr.

Få drømmesengen med vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt design og komfort i topklasse. Gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769066 Kategori:

Dyk ned i en dybblå verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 90×200 cm. Denne seng er ikke bare et sted at hvile dit hoved om natten – det er en oase af elegante designelementer og praktiske funktioner, der vil forvandle dit soveværelse til en sofistikeret retræte.

Det slidstærke stof, der dækker sengen, tilføjer en følelse af luksus og raffinement til dit soveværelse. Stoffet er åndbart og behageligt mod huden, så du kan nyde en god nats søvn uden at bekymre dig om ubehag. Den justerbare sengegavl giver mulighed for at tilpasse din soveposition og støtte din ryg, når du har lyst til at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en stemningsfuld belysning, der kan tilpasses til din personlige smag. Du kan skabe den perfekte atmosfære til afslapning eller romantik med et enkelt tryk på en knap. Med den højtydende madras med pocketfjedre kan du være sikker på at få en optimal nattesøvn. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne, hvilket giver dig den støtte, du har brug for, mens du sover.

Topmadrassen er hudvenlig og tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse. Den bløde og behagelige overflade giver dig en himmelsk følelse, når du lægger dig til rette for at slappe af efter en lang dag. Bemærk, at for hygiejnens skyld kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Med en vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke bare en seng, du får en totaloplevelse af komfort og elegance. Skab dit eget lille fristed med denne fantastiske seng, der vil gøre dine drømme endnu mere magiske. Tilføj et strejf af luksus til dit hjem med denne unikke og inspirerende seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af velvære og stil.

Scroll to Top