vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

4.741 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Høj kvalitet og stilet design forbedrer din søvnkomfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738541 Kategori:

Køb en god nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en fløjlsoverflade i en smuk lysegrå farve. Denne kontinentalseng er designet til at maksimere din komfort og give dig den ultimative søvnoplevelse. Den bløde fløjlsoverflade på sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en touch af elegance til dit soveværelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen på vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver en unik støtte under hele nattesøvnen. Disse pocketfjedre absorberer også støj og vibrationer, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn.

Den mellemhårde madras giver god stabilitet og den rette fasthed, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. En hudvenlig topmadras med et slidstærkt betræk af polyester tilføjer yderligere komfort og beskyttelse til din seng.

Denne kontinentalseng leveres i en praktisk pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, samt en brugervenlig monteringsvejledning for nem samling. Vores kontinentalseng i lysegrå fløjl er ikke kun en seng, det er en investering i din søvnkomfort og velvære. Giv dig selv den luksus og velvære, du fortjener med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top