vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød

5.219 kr.

Få en drømmeagtig søvnoplevelse med vores luksuriøse lyserøde kontinentalseng fra vidaXL. Oplev en perfekt balance mellem stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738581 Kategori:

Få en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser med vores vidaXL kontinentalseng i en fortryllende lyserød fløjl. Denne drømmeseng er designet til at tilbyde dig maksimal komfort og afslapning hver eneste nat. Det bløde fløjlstof skaber en indbydende og behagelig overflade, der får dig til at føle dig øjeblikkeligt velkommen.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den rette støtte, uanset om du læser en god bog eller ser din yndlingsserie i sengen. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer, at du altid ligger behageligt. Vores kontinentalseng er ikke kun en investering i din nattesøvn, men også en smuk tilføjelse til dit soveværelse med sin lyserøde farve og luksuriøse fløjlstekstur.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi inkluderer en brugervenlig manual, der guider dig gennem den nemme monteringsproces. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras – en kombination af elegance, komfort og kvalitet, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af velvære og skønhed.

Scroll to Top