vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof sort

4.733 kr.

Oplev luksus med vores vidaXL kontinentalseng i elegant sort stof med indbygget LED-lys i 200×200 cm. Soveværelset får et moderne og stilfuldt pust.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766659 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 200×200 cm i en stilfuld sort farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med dens moderne design og praktiske funktioner er denne kontinentalseng det ideelle valg for en god nattesøvn.

Sengen er opbygget af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og behageligt at ligge på. Den medfølgende sengegavl kan nemt justeres i højden for at sikre optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Et af sengens højdepunkter er den farverige LED-strip, der skaber en stemningsfuld belysning og tilføjer et strejf af elegance til rummet. Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasser sig din krop, hvilket giver dig den bedst mulige støtte og komfort.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, hvilket sikrer en behagelig overflade at hvile på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at kun den del med saksesymbolet kan klippes, og USB-kablet til LED-lyset kræver en 5V USB-strømkilde, der ikke er inkluderet i pakken.

Skab et stilfuldt og behageligt sovemiljø med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad lyset guide dig til en dyb og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top