vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof blå

3.492 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stofdesign får du en drømmeseng uden lige.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766795 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys vil transformere dit soveværelse og give dig den ultimative søvnoplevelse. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner bliver denne seng hurtigt midtpunktet i rummet. Det slidstærke stof i en smuk blå farve tilføjer elegance og charme til enhver indretning.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. LED-strippen langs sengens kant skaber en magisk og farverig belysning, der skaber en beroligende atmosfære i rummet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en behagelig og støttende søvn. Topmadrassen med en hudvenlig overflade tilføjer ekstra komfort og blødhed til din nattesøvn.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Men du kan være sikker på, at dette produkt leveres med en brugervenlig manual for nem montering.

Gør dig klar til en dyb og afslappende søvnoplevelse med denne elegante kontinentalseng med LED-lys. Lad lyset guide dig til drømmeland, mens du hviler trygt og komfortabelt i denne luksuriøse seng. En investering i din søvnkvalitet, stil og velvære. Transformér dit soveværelse i dag med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top