vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

3.657 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design er denne seng det perfekte valg til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766823 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er ikke bare et sted at sove, det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance.

Sengens slidstærke stof i enkel og ren stil skaber et sofistikeret udtryk, der passer perfekt til ethvert moderne hjem. Fabric taget er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en behagelig søvnoplevelse hver nat.

Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, og dens innovative LED-lysstribe tilføjer en magisk stemning til dit soveværelse. Du kan skifte mellem farverige lys for at skabe den perfekte stemning og atmosfære til enhver lejlighed.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød. Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud, hvilket sikrer en dyb og afslappende søvn hele natten.

OBS: For din sikkerhed og hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Denne eksklusive kontinentalseng leveres med en detaljeret brugervejledning for nem montering, og kun den del, der viser et saksesymbol, kan klippes til, uden at det påvirker sengens funktion. USB-stikket kræver en certificeret 5V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken.

Forkæl dig selv og forvandl dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Med denne seng investerer du ikke bare i en god nats søvn, men også i et smukt og stilfuldt møbel, der vil bringe glæde og komfort til dit hjem i mange år fremover.

Scroll to Top