vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

3.939 kr.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Elegant design, høj kvalitet og ultimativ komfort i ét.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766824 Kategori:

Få en god nattesøvn og skab en hyggelig atmosfære i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende gråbrun farve. Denne elegante seng med sit enkle og rene stofbetræk tilføjer et touch af stil til dit rum samtidig med at den er åndbar og slidstærk.

Den justerbare sengegavl sikrer optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Og med den farverige LED-strip kan du skabe lys i mørket og skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. En seng med både stil og funktion.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en behagelig liggeposition. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket gør din søvn mere rolig og behagelig. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og blødhed til din nattesøvn.

Praktisk, elegant og funktionel – denne kontinentalseng er det ultimative valg for dig, der ønsker en god søvnoplevelse kombineret med stilfuldt design. Skab dit drømmesoveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og lad dig forføre af komforten og skønheden hver nat.

Scroll to Top