vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

3.652 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lækkert mørkebrunt stof. Skab en hyggelig stemning i soveværelset med dette unikke og elegante design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739730 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er mere end bare et sted at hvile hovedet – den er en oase af ro og velvære i dit hjem.

Det slidstærke stof i enkle og rene nuancer skaber et elegante udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl tilbyder optimal støtte og ergonomisk komfort, så du kan sidde behageligt og nyde en god bog eller din foretrukne tv-serie.

Den farverige LED-strip tilføjer en legende stemning og skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Tag et eventyr i drømmeland ved at vælge din foretrukne farve og lad lyset guide dig til en god nats søvn.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en ekstraordinær støtte og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner forbliver uforstyrrede hele natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, der giver en ekstra lag af luksus og komfort. Du vil svæve væk i en sky af velvære og vågne op frisk og energifyldt hver morgen.

Bemærk venligst, at for din hygiejne og sikkerhed kan madrassen ikke returneres efter åbning. Den medfølgende brugervejledning gør monteringen til en leg, og du kan være sikker på, at dit nye soveparadis vil være klar til brug på ingen tid.

Gør din soveoplevelse til noget særligt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad lyset guide dig til en god nats søvn og vågn op til en strålende dag fuld af energi og velvære. Oplev den ultimative komfort og stil – bestil din nye seng i dag.

Scroll to Top