vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lysegrå

2.909 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl, der tilføjer elegance til ethvert soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737258 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i elegant lysegråt fløjl. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative søvnoplevelse, hvor du kan slappe af og drømme sødt hele natten.

Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale omslutter denne seng dig i ren komfort fra det øjeblik, du lægger dig ned. Fløjl er kendt for sine tætte og bløde fibre, der føles skønt mod huden og skaber en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse.

Den medfølgende justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden for optimal rygstøtte, uanset om du foretrækker at læse, se tv eller bare slappe af i sengen. Med en madras, der er udstyret med pocketfjedre, får du en yderst behagelig og holdbar støtte, der tilpasser sig dine bevægelser og absorberer støj og stød for en uforstyrret søvnoplevelse.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen i hudvenligt materiale tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse for en endnu mere behagelig oplevelse.

Skabt med en kombination af fløjl, massivt træ og krydsfiner, er denne kontinentalseng designet til at imponere med sit elegante udseende og høje kvalitet. Brugermanualen medfølger for nem montering, så du kan hurtigt og problemfrit nyde din nye seng.

Gør dig klar til en helt ny søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i smukt lysegråt fløjl. Oplev luksus, komfort og stil forenet i en enkelt seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og velvære. Velkommen til en bedre søvn med vidaXL.

Scroll to Top