vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.065 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Eksklusiv fløjl, 90×200 cm størrelse og komfortabel madras. Din drømmeseng venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737320 Kategori:

Den fløjlsbeklædte vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i en dyb mørkeblå farve er et ægte mesterværk af komfort og elegance. Denne seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse med dens bløde fløjlstextur, der indhyller dig i ren luksus. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort og støtte, uanset om du vil læse en bog eller se fjernsyn.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasningsevne til din krop. Den mellemhårde komfort på madrassen giver dig stabilitet og støtte, samtidig med at den er behagelig at ligge på. Topmadrassen, der er hudvenlig, bidrager til en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid.

Sengen er konstrueret med holdbare materialer som massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer lang holdbarhed og stabilitet. Den elegante mørkeblå farve og det stilfulde design gør denne kontinentalseng til det perfekte valg for enhver, der ønsker både stil og komfort i soveværelset.

Vigtigt at bemærke: For at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres hvis emballagen åbnes. En detaljeret brugermanual medfølger for nem og hurtig montering. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras. Skab en oase af ro og velvære i dit soveværelse og oplev den ultimative komfort, hver nat.

Scroll to Top