vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

4.411 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl lyserød. Indbegrebet af komfort og stil, ideel til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737385 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL vil transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit elegante lyserøde fløjlsmateriale tilføjer denne seng en touch af luksus til dit soveværelse. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige stof, der skaber en hyggelig atmosfære og inviterer til afslappende nætter.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en behagelig støtte og tilpasning til din krop. Den mellemhårde fasthed på madrassen giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven.

Med en hudvenlig topmadras kan du nyde ekstra blødhed og beskyttelse mod slid på madrassen. Topmadrassen har et betræk af høj kvalitet, der føles behageligt mod huden og sikrer en god nattesøvn. Alt i alt leveres denne kontinentalseng med alt, hvad du har brug for for en god nattesøvn – fra sengeramme og sengegavl til madras og topmadras.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL, og opgrader dit soveværelse til et rum, hvor du kan slappe af og genoplade din krop og sjæl. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en enkel og let montering, vil du hurtigt kunne nyde din nye kontinentalseng og drømme sødt om natten.

Scroll to Top