vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

4.345 kr.

Få luksus i soveværelset med vores kontinentalseng fra vidaXL i fløjl – komfort møder stil på en helt ny måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737386 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med en madras på 140×200 cm i fløjl lysegrå er det ultimative valg for dig, der sætter pris på både stil og komfort i din seng. Med sit bløde fløjlsmateriale tilføjer denne seng et touch af luksus til dit soveværelse og giver dig den ultimative følelse af velbehag.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun elegant i sit udseende, men den er også praktisk, da den kan justeres i højden for at give dig den bedste rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Madrassen med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig din krop perfekt, hvilket sikrer en god nats søvn og maksimal komfort. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen i hudvenligt materiale tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng, og sikrer dig en behagelig overflade at ligge på. Sengen har en elegant lysegrå farve, og dens robuste konstruktion garanterer lang holdbarhed.

Gå ikke glip af chancen for at opleve den ultimative komfort og stil med denne vidaXL kontinentalseng. Lad dig forkæle med en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Med denne seng kan du skabe dit eget lille oase af velvære i dit soveværelse og nyde øjeblikke af ren afslapning. Invester i din søvnkvalitet med denne luksuriøse kontinentalseng, og oplev magien ved at vågne op til en ny dag med fornyet energi.

Scroll to Top