vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.474 kr.

Drøm dig væk i komfort. Få den bedste søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL i elegant cremefarvet stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729869 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet, Pris: 4452.00
Drømmer du om en god nats søvn fyldt med komfort og luksus? Så er vidaXL kontinentalsengen det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng transformere dit soveværelse til et oase af ro og velvære.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve skaber et tidløst udtryk, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Det åndbare materiale sikrer optimal luftcirkulation, hvilket holder dig behageligt tempereret hele natten.

Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, uanset om du vil læse en bog eller se en film i sengen. Den ergonomiske udformning giver din ryg den nødvendige støtte for en afslappende og ergonomisk korrekt soveoplevelse.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en individuel støtte til alle kropsdele. Disse højtydende fjedre minimerer støj og forstyrrelser, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte i madrassen får du den perfekte balance mellem fasthed og komfort. Denne madras er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven og kræver ekstra støtte til rygsøjlen.

Topmadrassen, der er beklædt med hudvenligt stof, tilføjer ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den bløde og slidstærke overflade sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Gør din drøm om en perfekt nattesøvn til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen. Med dens høje kvalitet, elegante design og enestående komfort vil denne seng blive det centrale element i dit soveværelse i mange år fremover.

Scroll to Top