vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

3.004 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof, som giver dig den ultimative komfort og støtte. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731016 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm er en sand drøm, når det kommer til at opnå den bedste nattesøvn. Med sit smukke og stilfulde design vil denne seng skabe en indbydende atmosfære på ethvert soveværelse. Sengens slidstærke stof i en elegant cremefarve giver ikke kun et rent og enkelt look, men er også åndbart og komfortabelt at ligge på. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at tilbyde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen til læsning eller afslapning.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer langvarig holdbarhed og fremragende tilpasningsevne til din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven eller ønsker en stabil og komfortabel liggeposition.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Dette gør din soveoplevelse endnu mere luksuriøs og behagelig. Bemærk, at af hensyn til hygiejne og sundhed kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Med denne kontinentalseng følger en brugervenlig manual, der sikrer nem og hurtig montering.

Den cremefarvede sengeramme er lavet af slidstærkt stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket garanterer solidhed og langvarig brug. Med målene 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt til dit soveværelse. Så invester i din nattesøvn og oplev den ultimative komfort med denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras. Til denne fantastiske pris får du både en seng, sengegavl, madras og topmadras med i pakken. Tag det første skridt mod en bedre søvn i dag.

Scroll to Top