vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lysegrå

2.899 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735146 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i målene 80×200 cm i fløjl lysegrå er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse. Den bløde fløjlsbeklædning af 100% polyester giver en følelse af ren velvære, mens det robuste design med massivt lærketræ og krydsfinér sikrer langvarig holdbarhed.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov og giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen. Madrassen med pocketfjedre kombinerer høj kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer, at du får den rette støtte og komfort til en god nats søvn. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket mindsker forstyrrelser og sikrer ro i søvnen.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabil liggeposition uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, giver ekstra polstring og beskyttelse til madrassen.

Denne kontinentalseng er ikke kun funktionel, men også stilfuld med sit lysegrå fløjlsmateriale og elegante design. VidaXL kontinentalsengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering og er det perfekte valg for dig, der ønsker at investere i en seng af høj kvalitet, der sikrer dig en god nats søvn i lang tid fremover. Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top