vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

4.396 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores lyserøde kontinentalseng med blødt fløjlsmateriale – perfekt til en god nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735273 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød, Pris: 4491.00

Drøm dig væk i en verden af komfort og luksus med vores vidunderlige kontinentalseng i blødt lyserødt fløjl. Denne seng er ikke kun et møbel, men en oplevelse af ren afslapning og velvære.

Lad dine sanser blive forkælet af det bløde og luksuriøse fløjlstof, der omslutter sengen. Fløjlens tætte og jævne fibre giver en behagelig fornemmelse, hver gang du rører ved den.

Sengen er ikke kun et smukt syn, men også praktisk med en justerbar sengegavl, der giver optimal støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Dykk ned i drømmeland på den medfølgende madras med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Den mellemhårde støtte er ideel til en stabil søvn, især hvis du foretrækker at sove på maven.

Topmadrasen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse. Du kan være sikker på en god nats søvn uden bekymringer.

Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du hurtigt kan drømme sødt i din nye oase af en seng.

Gå ikke glip af muligheden for at eje denne fantastiske kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og kvalitet på en enestående måde. Oplev luksusen ved vidaXL kontinentalsengen og gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Scroll to Top