vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.392 kr.

Opgrader din søvn med vores luxuriøse kontinentalseng i smuk gråbrun stof. Overlegen komfort og kvalitet tilføjet til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731023 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen i gråbrun stof. Denne elegante seng er skabt til at give dig den ultimative soveoplevelse, hvor hver detalje er designet med fokus på din velvære og afslapning.

Den slidstærke stofbetræk i en smuk gråbrun farve tilføjer et subtilt touch af elegance til dit soveværelse, samtidig med at det åndbare materiale sikrer, at du altid kan nyde en behagelig temperatur hele natten.

Sengens sengegavl er ikke kun smukt designet, men den kan også justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den ergonomiske udformning af sengegavlen sikrer, at din ryg får den støtte, den har brug for.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, og den sikrer en stabil og behagelig liggeposition hele natten.

Topmadrassen, der er beklædt med et hudvenligt stof, tilføjer ekstra komfort og blødhed til din søvnoplevelse. Den bidrager til at forlænge levetiden på din madras og beskytter mod slid.

Skab et oase af ro og velvære i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen i gråbrun stof. Med en solid konstruktion og omhyggeligt udvalgte materialer er denne seng et perfekt valg for dig, der søger det bedste af det bedste, når det kommer til både design og komfort. Giv dig selv den søvn, du fortjener, og lad drømmene føre dig til en verden af ren afslapning og velvære.

Scroll to Top