vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.534 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Få en god nats søvn på denne stilfulde og moderne seng i mørkebrun stof. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731843 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil revolutionere din søvnoplevelse og øge din livskvalitet. Forestil dig at glide ind i en himmelsk drømmeverden hver nat, hvor din krop og sind kan slappe fuldstændigt af. Med sit elegante og enkle design passer denne kontinentalseng perfekt ind i ethvert soveværelse og skaber en atmosfære af ro og velvære.

Det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer en luksuriøs touch til din indretning og er samtidig åndbart og nemt at rengøre. Du vil også elske den justerbare sengegavl, der ikke kun tilbyder en behagelig støtte til din ryg, men også giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine præferencer.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er en sand drøm. Med sin enestående kvalitet og holdbarhed er du garanteret en fantastisk støtte og komfort hele natten. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et blødt og hudvenligt betræk fuldender denne perfekte soveløsning. Den ekstra lag af komfort giver dig en følelse af at svæve på en sky og sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men et helt soveværelseskoncept. Den leveres med alt, hvad du behøver for at montere den nemt og problemfrit. Du fortjener at forkæle dig selv med denne luksuriøse seng, der vil forvandle din søvnoplevelse og bringe dit soveværelse til et nyt niveau af elegance og komfort. Giv dig selv den gave at sove som en konge hver nat med denne utrolige kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top