vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.613 kr.

Få en god nats søvn med vores komfortable vidaXL kontinentalseng i blåt stof. Oplev luksus og kvalitet til en fordelagtig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731908 Kategori:

Prisen på denne luksuriøse kontinentalseng kan virke som en investering, men lad mig fortælle dig, at det er en investering i din egen komfort og velvære. Forestil dig at glide ned i sengen efter en lang dag og mærke den støttende og behagelige madras, der former sig efter din krop og giver dig den perfekte søvnoplevelse. Den slidstærke og åndbare stofbeklædning på sengen giver den et elegant og rent udseende samtidig med at den er holdbar og let at vedligeholde.

Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, den er også designet til at give dig den optimale støtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen. Med pocketfjedre i madrassen kan du være sikker på, at du får en høj kvalitet af fjedre, der absorberer støj og stød for en uforstyrret søvn. Madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, og sikrer samtidig en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer endnu en lag af komfort og beskyttelse til din seng. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og nem.

Alt i alt er denne kontinentalseng en investering i din søvn og velvære. Med dens elegante design, støttende egenskaber og høje kvalitet vil du få en fantastisk nattesøvn hver nat. Så giv dig selv den gave at sove godt og vågne op frisk og veludhvilet hver dag med denne smukke kontinentalseng. Din krop vil takke dig for det.

Scroll to Top