vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof blå

4.506 kr.

Oplev ulti­mat komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Luksuriøs design, støjsvag fjedermadras, og blødt stof i en smuk blå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700459 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i smuk blå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Med sit enkle og rene design i slidstærkt stof af høj kvalitet tilbyder denne kontinentalseng den ultimative afslapning og en god nattesøvn.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og give fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den medfølgende madras med pocketfjedre sikrer maksimal komfort, holdbarhed og tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med din komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den hudvenlige topmadras med et blødt og komfortabelt stofbetræk gør din søvnoplevelse endnu bedre.

Sengen har målene 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen måler 140 x 190 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen måler 140 x 190 x 5 cm (B x L x H). Den er nem at samle med den medfølgende brugermanual, og hver pakke indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Tag din søvnoplevelse til nye højder med vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i en smuk blå farve og gå ikke på kompromis med din nattesøvn og velvære. Lad denne seng være det centrale element i dit soveværelse og skab et rum, hvor du kan genoplade krop og sind og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top