vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

2.842 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL – komplet med en komfortabel madras og elegant design. Tilgængelig i cremefarvet stof, 80×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729729 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i en smuk cremefarvet stof er det ultimative valg, når det kommer til at opgradere din søvnoplevelse. Med en perfekt kombination af stil og komfort er denne seng designet til at bringe en luksuriøs følelse af velvære ind i dit soveværelse.

Det slidstærke stof i en blød cremefarve tilføjer et elegant touch til enhver indretning samtidig med, at det er åndbart og komfortabelt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddende position, mens du læser eller ser tv, og giver samtidig optimal støtte til din ryg.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre oplever du en enestående støtte og holdbarhed, samtidig med at støj og bevægelser dæmpes for en uforstyrret nattesøvn. Den mellemhårde madras sikrer stabilitet og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din madras, og sammen skaber de den perfekte soveoplevelse. Alt dette præsenteret i en smuk cremefarvet seng ramme af massivt lærketræ, der er konstrueret til at holde i mange år fremover.

Med dette sæt får du alt, hvad du behøver for at løfte din søvn til nye højder. Så giv dig selv den gave af en dyb og fredelig søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet – en investering i din velvære og komfort, som du vil nyde i lang tid fremover.

Scroll to Top