vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.391 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores komfortable og stilfulde kontinentalseng. Elegance og luksus til en overkommelig pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729766 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i stof, i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse med maksimal afslapning og komfort.

Med sit slidstærke stof i en elegant mørkebrun nuance tilbyder denne kontinentalseng ikke kun en behagelig overflade at sove på, men tilføjer også et touch af stil til dit soveværelse. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du drejer dig om natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven, da den giver stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med fastheden.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt at ligge på. Den hvide farve tilføjer et friskt touch til sengens udseende og skaber en indbydende atmosfære i dit soveværelse.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er designet med fokus på både komfort og stil. Det er det perfekte valg for dig, der ønsker en seng, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer elegance til din indretning. Med en nem montering og alle nødvendige dele inkluderet i pakken, kan du se frem til at nyde din nye drømmeseng på ingen tid.

Scroll to Top