vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.665 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Dosér komfort med stil – Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698155 Kategori:

Dybe og forfriskende søvn er nøglen til en produktiv og velbalanceret hverdag. Med vidaXL kontinentalsengen med madras i stof i en elegant gråbrun farve kan du nu opleve en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse hver nat. Denne kontinentalseng er designet med fokus på både stil og funktion for at sikre, at du får den bedst mulige søvn.

Denne kontinentalseng er overtrukket med et slidstærkt stof i en smuk gråbrun farve, der både tilføjer et moderne touch til dit soveværelse og sikrer langvarig holdbarhed. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne seng er ikke kun et sted at sove, men også et sted at slappe af og føle dig hjemme.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver optimal støtte hele natten. Den mellemhårde komfort giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og blødhed, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling. Topmadrassen på sengen er hudvenlig og blød, og giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

For at sikre nem montering og brug leveres denne kontinentalseng med en detaljeret brugermanual. Sengen har en solid konstruktion af lærketræ og krydsfiner, der giver stabilitet og holdbarhed. Mål: 203 x 147 x 118/128 cm (L x B x H).

Du fortjener en god nats søvn, og med vidaXL kontinentalsengen med madras i stof gråbrun kan du sikre dig en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat. Invester i din søvnkvalitet og oplev en ny dimension af komfort og afslapning med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top