vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.255 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores cremefarvede kontinentalseng fra vidaXL i 90×190 cm. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701621 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en smuk cremefarvet stof er det ultimative valg for dig, der ønsker den perfekte kombination af komfort, stil og holdbarhed. Denne kontinentalseng er skabt med fokus på at give dig en god nats søvn og maksimal afslapning.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, har ikke kun et enkelt og rent look, men er også åndbart og designet til at holde i lang tid. Sengens sengegavl, som kan justeres i højden, giver dig mulighed for at finde den perfekte position, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, samtidig med at den giver en fremragende rygstøtte.

Madrasen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og sin evne til at tilpasse sig din krop perfekt. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver en stabil og behagelig overflade at ligge på.

Topmadrassen, som er hudvenlig, er designet til at øge komforten og beskytte din madras mod slid. Med et blødt og behageligt stofbetræk sikrer den, at du sover komfortabelt hele natten.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne luksuriøse seng. Med en sengeramme af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, en justerbar sengegavl, en holdbar madras med pocketfjedre og en hudvenlig topmadras, er denne kontinentalseng en investering i din søvnkomfort og velvære.

Forkæl dig selv med den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras og oplev den ultimative luksus og komfort i dit soveværelse. Din søvn fortjener det bedste, så gå ikke glip af chancen for at eje denne vidunderlige seng.

Scroll to Top