vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

3.101 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL i elegant lysegrå stof. Oplev komfort og stil på en ny måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695973 Kategori:

Hvis du drømmer om en god nattesøvn og ønsker at investere i din fremtidige velvære, så er denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm det perfekte valg for dig. Med sit stilfulde design og fokus på både komfort og kvalitet, vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stofbetræk i en smuk lysegrå farve, der ikke kun tilføjer elegance til rummet, men også sikrer langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeoplevelse, så du kan nyde komforten, når du læser en bog eller ser din yndlingsserie i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en skræddersyet støtte til din krop og en jævn fordeling af vægten. Den mellemhårde fasthed gør madrassen ideel for dem, der ønsker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Sættet leveres med alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri, så du kan nyde din nye kontinentalseng på ingen tid.

Invester i din søvnkvalitet og velvære med denne vidaXL kontinentalseng, og lad dig forkæle med en god nattesøvn hver eneste nat.

Scroll to Top