vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

3.007 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå stof. Opgrader dit soveværelse i dag med denne luksuriøse seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696004 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn og maksimal komfort. Med sit stilfulde design og høje kvalitet er denne seng det perfekte møbel til dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i lysegrå farve giver et elegant og rent udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl tilbyder optimal rygstøtte, så du kan slappe af eller læse en bog i sengen med perfekt komfort.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en yderst behagelig og støttende liggeflade. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og giver stabilitet og komfort hele natten. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse for optimal søvnkvalitet.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, og dens holdbare konstruktion sikrer langvarig glæde og komfort. Med målene 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H) er denne seng ideel til enkeltsengen og passer perfekt til ethvert moderne soveværelse.

Få en god nats søvn hver nat med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæle med komfort og stil og skab et roligt og afslappende sovemiljø, der vil få dig til at glæde dig til at gå i seng hver aften.

Scroll to Top