vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.950 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant mørkegrå stof. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698284 Kategori:

Dyp din søvnoplevelse i luksus med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant mørkegrå farve. Denne seng er mere end bare en soveplads – den er en oase af komfort og velvære, designet til at give dig den bedst mulige søvn hver nat.

Denne kontinentalseng er ikke bare flot at se på – den er også bygget til at vare. Den er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun er blødt at røre ved, men også åndbart og let at rengøre. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddende position for øget komfort, når du læser eller ser tv i sengen.

Det, der virkelig skiller denne kontinentalseng ud, er den luksuriøse madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Med en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort i balance, er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen tilføjer et ekstra lag af komfort med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum. Du kan være sikker på en god nattesøvn uden at gå på kompromis med komforten. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Med en seng, en sengegavl, en madras og en topmadras i pakken, får du alt, hvad du har brug for til en ultimativ søvnoplevelse. Skab din personlige oase af komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkegrå stof og forvandl dine nætter til ren luksus.

Scroll to Top