vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

2.980 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores stilfulde vidaXL kontinentalseng. Med en komfortabel madras og elegant blå stof er denne seng perfekt til dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698320 Kategori:

Denne smukt designede vidaXL kontinentalseng med en madras i størrelsen 90×200 cm vil transformere dit soveværelse til et luksuriøst og komfortabelt oase. Med sit elegante blå stof og holdbare konstruktion er denne seng det ultimative valg for dem, der ønsker både stil og funktionalitet.

Det slidstærke stof i en ren blå farve giver et elegant og tidløst udtryk til sengen, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at tilpasse sig dine behov og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt stof og fyldt med blødt skum, der forbedrer din søvnoplevelse ved at tilføje en ekstra lag af komfort og støtte.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering og er det perfekte valg for dig, der ønsker en gennemtænkt og stilfuld løsning til dit soveværelse. Med vidaXL kontinentalsengen vil du opleve en ny standard for komfort og stil i dit hjem. Giv dig selv den luksus du fortjener med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top