vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.530 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den cremefarvede stofmadras i størrelsen 140×190 cm giver en uovertruffen komfort og stil til din søvn. Bestil nu og vågn op til en ny dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699171 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener. Designet med fokus på både stil og funktionalitet, giver denne seng dig en luksuriøs oase at slappe af i efter en lang dag.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer elegance til enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte, men er også praktisk til læsning eller at se tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre opnår du en tilpasset støtte, der absorberer støj og bevægelse, så du kan nyde uforstyrret søvn hele natten. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der sover på maven og sikrer en balance mellem stabilitet og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Den beskyttende madrasbetræk er nem at rengøre og vedligeholde, så din seng altid forbliver frisk og indbydende.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men en komplet soveløsning. Nyd en god nattesøvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Opgrader dit soveværelse med denne luksuriøse kontinentalseng og invester i din søvnkvalitet og velvære.

Scroll to Top