vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

4.472 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Perfekt balance mellem komfort og stil. Bestil nu for den ultimative soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699175 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i elegant mørkegrå stof vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med fokus på maksimal afslapning og en god nattesøvn er denne seng designet med slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et rent og stilfuldt look, men også er åndbart og langtidsholdbart.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og give fremragende rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser tv i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en tilpasningsdygtig støtte og effektivt absorberer støj og bevægelser for uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte sikrer madrassen øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den ideel for alle sovestillinger. En hudvenlig topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse, hvilket gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Perfekt til moderne hjem, sengen er fremstillet med høj kvalitet materialer såsom 100% polyesterstof, massivt lærketræ og krydsfiner for at sikre lang holdbarhed og stabilitet. Den leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering.

Opgrader dit soveværelse med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og oplev en søvnkvalitet i særklasse hver eneste nat. Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt du behøver for at skabe dit eget soveparadis.

Scroll to Top