vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.249 kr.

Få drømmesøvnen med vores luksuriøse kontinentalseng. 180×200 cm, mørkebrun stof. Ekstraordinær kvalitet til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699239 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i målene 180×200 cm og i smuk mørkebrun stof er det ultimative valg for en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse. Med sit enkle og rene design vil denne seng ikke kun tilføre elegance til dit soveværelse, men også sikre dig en god nats søvn.

Det slidstærke stof, der udgør sengerammen, er ikke kun elegant at se på, men også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng holder i lang tid. Med den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden, kan du finde den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer, at du får en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver stabil støtte og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der gør den blød og behagelig at ligge på. Dette tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og problemfri. Med en sengeramme af massivt lerketræ, krydsfiner og konstrueret træ, samt en madras og topmadras, har du alt, hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse og skabe en atmosfære af ren luksus i dit soveværelse. Invester i din søvnkvalitet med denne elegante vidaXL kontinentalseng – du vil ikke fortryde det.

Scroll to Top