vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof gråbrun

4.120 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Kvalitetsmaterialer og elegant design til en fantastisk pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700302 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm er en sand drøm, der venter på at transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit elegante og moderne design er denne kontinentalseng det perfekte valg for enhver, der værdsætter en god nats søvn og ønsker at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens stof er ikke kun smukt at se på med sin gråbrune farve, men det er også utroligt slidstærkt og åndbart. Det gør sengen behagelig at ligge i og sikrer, at du kan nyde den i mange år fremover. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte til din ryg, men kan også tilpasses i højden for at imødekomme dine behov, uanset om du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras imponerer med sine individuelle pocketfjedre, der giver en fantastisk støtte og tilpasningsevne, mens den mellemhårde fasthed sikrer, at du får den rette balance mellem stabilitet og komfort. Madrassen er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og dens evne til at absorbere støj og stød sikrer en uforstyrret søvn.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra luksuriøs følelse til din soveoplevelse, og sammen med resten af sengen skaber den en himmelsk atmosfære, som du vil glæde dig til at gå i seng i hver aften.

Hygiejne er vigtigt, og derfor leveres denne kontinentalseng med en brugermanual for nem montering, så du hurtigt kan få glæde af dens mange fordele. Sørg for ikke at åbne eller fjerne emballagen, da madrassen af hygiejniske årsager ikke kan returneres efter åbning.

Med denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke kun en smuk og komfortabel seng, men også et stykke møbel, der vil berige dit soveværelse på utallige måder. Giv dig selv den gave af en ordentlig nats søvn og invester i din velvære med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top