vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

3.607 kr.

Lad dig forkæle med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. En drøm af komfort i elegant cremefarvet stof. Oplev den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700326 Kategori:

Denne ultra-lækre vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm vil forvandle din søvnoplevelse og bringe en ny dimension af komfort ind i dit hjem. Med sit smukke cremefarvede stofdesign tilføjer denne seng ikke kun elegance til ethvert soveværelse, men den er også designet med fokus på maksimal komfort og afslapning.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et rent og elegant look, men det er også åndbart og særdeles holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop. Disse individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel, hvis du foretrækker at sove på maven, da den giver en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, er det ultimative touch af luksus. Med dens slidstærke stofbetræk og fyld af skum vil du opleve øget komfort og en himmelsk søvnoplevelse hver nat.

Denne kontinentalseng er skabt med omtanke for både design og funktionalitet og vil med garanti løfte standarden for din søvnkomfort. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter uåbnet emballage. Med denne kontinentalseng følger der en brugervenlig manual for nem og problemfri montering.

Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse med denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng – din vej til en dyb og afslappende søvn hver eneste nat.

Scroll to Top