vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.399 kr.

Opdag ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng – en elegant og luksuriøs løsning til din soveværelse, perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700334 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med sit stilrene design og cremefarvede stof vil denne seng tilføje en touch af luksus til ethvert soveværelse.

Sengen er designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Den slidstærke stofbetræk er både åndbart og holdbart, så du kan nyde en behagelig hvile uden bekymringer. Sengegavlen kan justeres i højden og giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, oplever du en forbedret stabilitet og støtte, samtidig med at støjen og bevægelser absorberes effektivt. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og med dens komfortable fyld vil du opleve en uovertruffen søvnkvalitet.

Denne kontinentalseng leveres med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras – alt hvad du behøver for at opgradere din soveoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. En detaljeret brugermanual medfølger for nem montering af sengen.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og få den bedste nattesøvn, du nogensinde har drømt om. Oplev den forbedrede komfort og støtte, og lad din søvnoplevelse blive forvandlet til ren himmelsk velvære.

Scroll to Top