vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet

3.310 kr.

Få den ultimative komfort med vidaXL kontinentalsengen i smukt cremefarvet stof. Opgrader din søvnkvalitet i luksuriøs stil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700365 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm er en sand perle i enhver soveværelse. Forestil dig at træde ind i dit rum og blive mødt af denne elegante, cremefarvede seng, der straks sender dig signaler om ro og komfort. Med sit stilrene design og slidstærke stof udstråler sengen en aura af luksus og kvalitet.

Sovegavlen på sengen er ikke blot dekorativ, men også funktionel. Den kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie. Et sandt symbol på velvære.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støttende søvn hele natten. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop, absorberer støj og giver dig den nødvendige hvile. Madrassen er mellemhård, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og kræver ekstra stabilitet.

Topmadrassen er ikke bare en ekstra tilføjelse, den er en nødvendighed for din nattesøvn. Med sit hudvenlige stofbetræk og fyld af blødt skum øger topmadrassen komforten og sørger for, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng er ikke blot et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med dens solide konstruktion, elegante design og kompromisløse komfort vil denne seng blive din trofaste sovepartner i mange år fremover. Giv dig selv den gave at sove som en konge hver nat – du fortjener det.

Scroll to Top