vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.749 kr.

Skab luksus og komfort i dit soveværelse med vores elegante og behagelige kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667658 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i fløjl mørkegrå er et luksuriøst valg for dig, der ønsker at investere i din søvnkomfort. Den bløde fløjlsoverflade inviterer dig til at synke ned i ren velvære, og med en praktisk justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, når du vil sidde op og læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer holdbarhed og en skræddersyet støtte til din krop. Den mellemhårde fasthed er ideel for dem, der foretrækker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den velegnet til både side- og mavesovere.

Med en hudvenlig topmadras kan du tilføje ekstra blødhed til din soveoplevelse og skabe den ultimative søvnhygge i din egen seng. Denne kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den og nyde fordelene ved en god nats søvn.

Invester i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrå og skab en oase af ro og velvære i dit eget soveværelse. Lad dig forkæle med dette elegante og funktionelle møbel, der ikke blot er en seng, men en invitation til ren afslapning og sødme drømme.

Scroll to Top