vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

2.780 kr.

Oplev luksus og komfort i dit hjem med vores elegante vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil og kvalitet til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667863 Kategori:

Denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL med en fløjlsblød overflade i sort farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med sit elegante design og højkvalitetsmaterialer er denne seng en perfekt kombination af stil og funktionalitet.

Sengens bløde fløjlsoverflade er ikke kun behagelig at røre ved, men også et visuelt smukt element, der tilføjer en følelse af elegance og varme til rummet. Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra komfort, men også praktisk støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen.

Den medfølgende madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer yderligere komfortlag til din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag. Det slidstærke materiale sikrer lang holdbarhed og bevarer sengens luksuriøse udseende i mange år fremover.

Denne kontinentalseng er det ultimative valg for dem, der værdsætter kvalitet, komfort og stil i deres soveværelse. Med dette møbelinvestering vil du ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men også skabe en smuk atmosfære i dit hjem, hvor du kan slappe af og nyde øjeblikke af ren velvære. Gør din søvn til en oplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top