vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.102 kr.

Få en god nats søvn i luksuriøs komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante fløjlsoverflade og den komfortable madras garanterer dig den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693766 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en elegant lysegrå fløjlsoverflade vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og beroligende oase. Den bløde fløjl tilføjer en sanselig følelse af komfort og stil, der mestres af få møbler. Sengegavlen giver ikke kun en smuk finish, men kan også justeres efter dine personlige præferencer for optimal komfort, mens du slapper af i sengen.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er designet til at give en usammenlignelig støtte og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel søvnoplevelse uden at ofre fasthed.

Den inkluderede hudvenlige topmadras giver ekstra beskyttelse og komfort, samtidig med at den er let at rengøre og vedligeholde. Denne kontinentalseng kombinerer funktionalitet med elegance og er ideel til enhver, der ønsker en god nats søvn i en smukt designet seng.

Bring denne kontinentalseng hjem i dag og investér i din søvnkvalitet og komfort. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Med denne seng får du ikke kun en god nats søvn, men også et smukt møbelstykke, der vil give dit soveværelse et strejf af luksus. Giv din søvnoplevelse en opgradering med denne elegante kontinentalseng og nyd godt af både stil og komfort.

Scroll to Top