vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå

2.844 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Premium fløjl og en komfortabel madras sikrer dig en god nattesøvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694823 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der søger maksimal komfort og stil i soveværelset. Sengen leveres med en blød og luksuriøs fløjlsoverflade, der inviterer til ren afslapning og en god nattesøvn. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, og med denne seng kan du omfavne luksusen hver nat.

Den medfølgende sengegavl er ikke blot en smuk tilføjelse til sengens design, men den er også justerbar i højden for at give den perfekte rygstøtte, mens du læser eller ser tv i sengen. Med madrassen fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en høj kvalitet og stor tilpasningsevne, der sikrer en fredelig og støjsvag søvn. Madrassen er designet til at tilbyde en mellemhård støtte, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven, da den giver øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der følger med sengen, er både hudvenlig og ekstra blød, hvilket sikrer en behagelig overflade at hvile på. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Den komplette pakke inkluderer en sengeramme, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras og en blød topmadras – alt, hvad du behøver for den perfekte nattesøvn.

Opgrader dit soveværelse med denne elegante kontinentalseng og giv dig selv den ultimative luksusoplevelse hver nat. Med dimensioner på 203 x 93 x 78/88 cm for sengen, 90 x 200 x 20 cm for madrassen og 90 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er denne seng det ideelle valg for alle, der værdsætter både stil og komfort. Lad denne kontinentalseng fra vidaXL forvandle dit soveværelse til en oase af luksus, hvor du kan nyde en god nattesøvn hver eneste nat.

Scroll to Top