vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.116 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL – perfekt til en god nattesøvn og smukt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694851 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm i fløjl lysegrå er det ultimative valg til dig, der søger en kombination af stil, komfort og funktionalitet til din soveværelse. Lad dig fortrylle af det bløde og luksuriøse fløjlsmateriale, der omfavner dig og giver en følelse af ren velvære.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fremragende støtte, når du sidder op og slapper af med en bog eller ser din yndlingsserie. Den medfølgende madras, der er udstyret med pocketfjedre, tilbyder en uovertruffen kvalitet og holdbarhed. Fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dig, der foretrækker en stabil og fast liggeposition, især hvis du sover på maven. Topmadrassen beskytter madrassen og tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun en praktisk og funktionel seng, men også en elegant og stilfuld tilføjelse til enhver soveværelsesindretning. Den lysegrå farve og det bløde fløjlsmateriale skaber en atmosfære af luksus og velbehag i rummet.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras investerer du ikke kun i en god nattesøvn, men også i en stilfuld og komfortabel indretning til dit soveværelse. Lad dig forkæle med denne luksuriøse seng, der vil give dig den mest afslappende og behagelige søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top