vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrå

3.859 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med en fløjlsoverflade og en komfortabel madras er dette det ultimative valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694887 Kategori:

Dette er en seng, der ikke bare er en seng – det er en oase af ro og komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs tilflugtssted. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er designet med fokus på både stil og funktionalitet. Med sit smukke og bløde fløjlsmateriale i en elegant mørkegrå farve vil denne seng være et smukt og stilfuldt tilskud til enhver soveværelsesindretning.

Ikke kun ser denne seng fantastisk ud, den er også bygget til at give dig den bedst mulige nattesøvn. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og komfort. Disse pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop, hvilket sikrer en god nats søvn hver gang.

Sengegavlen på denne kontinentalseng har et stilfuldt og praktisk design, der kan justeres i højden efter behov. Den er ikke kun et dekorativt element, men giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

For at øge komforten yderligere er der en blød og hudvenlig topmadras inkluderet, som giver ekstra polstring og beskyttelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun en seng, det er en investering i din søvnkvalitet og overordnede velvære. Lad dig forkæle med denne luksuriøse seng, der vil give dig en oplevelse af komfort og afslapning hver gang du lægger dig til at sove.

Scroll to Top