vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lysegrå

3.795 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl lysegrå. Den perfekte blanding af stil og støtte til din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694915 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn fyldt med komfort og luksus? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×200 cm det ultimative valg for dig. Med sin bløde fløjlsoverflade i en smuk lysegrå farve vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også dit søvnritual til en oase af afslapning og velvære.

Fløjlsmaterialet, der udgør sengens overflade, er ikke kun utroligt blødt at røre ved, men det er også kendt for sin holdbarhed og luksuriøse udseende. Sengegavlens praktiske justerbare funktion giver dig mulighed for at tilpasse den til din foretrukne siddeposition, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og støtte. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer optimal stabilitet og komfort, især for dem der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der medfølger, tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse mod slid. Den hudvenlige betræk gør den behagelig at ligge på, og dens skumfyld sikrer en behagelig soveoplevelse.

Dette ensemble består af en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras i en smuk lysegrå og hvid farvekombination. Med målene 203 x 147 x 78/88 cm (L x B x H) for sengen, 140 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 140 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen, passer den perfekt til en standard dobbeltsengsstørrelse.

Gør dine drømme til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen med madras og forvandl dit soveværelse til et oase af stil, komfort og velvære. Oplev den ultimative søvnoplevelse med dette fantastiske møbel, der ikke kun giver dig en god nats søvn, men også en smuk og stilfuld tilføjelse til dit hjem.

Scroll to Top