vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

3.941 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjlsmørkegrå farve. Skab elegance og komfort i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694916 Kategori:

Dybe, drømmende søvne venter dig med vidaXL kontinentalsengen med madras i elegant mørkegrå fløjl. Forestil dig at synke ned i den bløde og luksuriøse fløjlsbeklædning efter en lang dag, og mærk straks en oplevelse af ren velvære. Denne kontinentalseng er skabt til at levere ultimativ afslapning og en dyb søvnoplevelse.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun et sofistikeret udseende, men tilbyder også en fremragende rygstøtte, perfekt til læsning eller afslapning i sengen. Konstrueret med individuelle pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, tilpasser madrassen sig din kropskonturer og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, ideel til dem som sover på maven. Desuden er den hudvenlige topmadras designet for at tilføje ekstra komfort og beskyttelse til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke bare et møbel, det er et kunstværk i sig selv. Den elegante mørkegrå farve og den bløde fløjl stof skaber en luksuriøs atmosfære i ethvert soveværelse.

Sættet indeholder alt hvad du behøver for din ultimative søvnoplevelse: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Komplet med brugervenlig monteringsvejledning, er det let at samle og nyde den uovertrufne komfort og stil, som denne kontinentalseng bringer til dit hjem.

Glæd dig til at opleve nætter fyldt med stil, komfort og drømmende søvn med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrå. Lad denne seng løfte dit soveværelse til nye højder af elegance og velvære.

Scroll to Top