vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.207 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Den 160×200 cm madras tilbyder overlegen komfort og stil til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694921 Kategori:

Med vidaXL kontinentalseng med madras i smukt lysegrå fløjl kan du forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Denne elegante seng kombinerer stilfuldt design med førsteklasses materialer for at skabe den perfekte ramme til en god nattesøvn.

Sengens fløjlsbløde overflade inviterer dig til at synke ned i ren luksus efter en lang dag. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret og elegant touch til enhver indretning. Med sin lysegrå farve skaber denne seng en beroligende atmosfære i dit soveværelse.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og trykaflastning for en behagelig og afslappende søvnoplevelse. Den mellemhårde støtte giver din krop den rette støtte uden at gå på kompromis med komforten. Madrassen er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig liggeposition.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den efter dine behov. Gavlen tilbyder også en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, hvilket gør denne seng til det ideelle sted at slappe af og slappe af.

Den medfølgende topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk og fyld af blødt skum, der øger sovekomforten og forlænger levetiden på din madras.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i lysegrå fløjl kan du skabe dit eget luksuriøse soveværelse, hvor komfort møder elegance. Lad dig fordybe i ren velvære og nyd en god nattesøvn hver nat i denne fantastiske seng.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Hver seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Så gør dig selv den tjeneste at investere i denne fantastiske kontinentalseng og oplev den ultimative søvnkomfort og luksus i dit eget hjem.

Scroll to Top