vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

4.531 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrå fløjl. En drøm af en seng til din bedste søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694951 Kategori:

Dybere søvn og ultimativ komfort venter dig med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkegrå. Lad dig fordybe i luksusen af blødt fløjl, der skaber en indbydende og behagelig søvnoplevelse. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun stil, men også praktisk støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre oplever du en høj kvalitet og en perfekt tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød for en fredelig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte vil du få den rette stabilitet og komfort, ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen beskytter ikke kun din madras, men giver også en ekstra lag af blødhed for en endnu mere luksuriøs følelse. Den hudvenlige topmadras er indbegrebet af komfort og velvære.

Med en sammensætning af fløjl, massivt lærketræ og konstrueret træ udstråler denne kontinentalseng elegance og holdbarhed i enhver soveværelsesindretning. Hver detalje er nøje udvalgt for at give dig den bedste søvnoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Udover sengerammen, sengegavlen, madrassen og topmadrassen indeholder pakken også en brugervenlig manual til nem montering. Med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkegrå kan du opgradere dit soveværelse med stil, komfort og kvalitet. Giv dig selv den ultimative forkælelse og oplev en dyb og afslappende søvn hver nat.

Scroll to Top