vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lysegrå

4.098 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Bedre støtte og komfort til en god nats søvn. Bestil nu. Soveværelset fortjener det bedste. #vidaXL #kontinentalseng #luksus søvn

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666607 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 160×200 cm er det ultimative valg, når det kommer til en god nats søvn og uovertruffen komfort. Den luksuriøse senge ramme er klemt i en elegant lysegrå fløjl, der ikke kun ser smuk ud, men også føles utrolig blød og behagelig. Med justerbar sengegavl har du mulighed for at tilpasse din sovestilling for optimal støtte og komfort, hvad enten du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med høj kvalitets pocketfjedre, der sikrer langvarig holdbarhed og en tilpasset søvnoplevelse. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig mulighed for at opnå en uforstyrret søvn gennem hele natten. Madrassen er designet til at give en mellemhård støtte, perfekt til dem, der foretrækker at sove på mavens.

En ekstra bonus er den hudvenlige topmadras, der beskytter madrassen og tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Med et slidstærkt betræk og skumfyld er topmadrassen både blød og behagelig at ligge på.

Denne kontinentalseng er ikke kun en drøm at sove i, men også en fryd for øjnene takket være sit elegante design og holdbare materialer. Med solid konstruktion og enkel montering er denne seng det perfekte valg for enhver, der ønsker at opgradere deres soveværelse til et stilfuldt og behageligt oase af afslapning.

Investér i din søvnkvalitet og komfort med vidaXL kontinentalsengen med madras 160×200 cm i smuk lysegrå fløjl. Tag det første skridt mod at få den bedste søvn i dit liv med denne luksuriøse seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top