vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

4.477 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i elegant mørkeblå fløjl. Oplev en fantastisk nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797684 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå, Pris: 4434.00

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkeblå det perfekte valg for dig. Denne elegante seng kombinerer stilfuldt design med ultimativ komfort for at tilbyde dig den bedste soveoplevelse.

Med sit bløde fløjlsmateriale og smukke mørkeblå farve skaber denne seng en indbydende atmosfære i dit soveværelse. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Den medfølgende madras har individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop. Med en mellemhård fasthed giver madrassen den rette stabilitet og komfort, især til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket øger din komfort og sikrer en behagelig søvnoplevelse. Alt i alt er denne kontinentalseng en investering i din velvære og søvnkvalitet.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at samle sengen, og den medfølgende brugermanual gør monteringen let og simpel.

Nyd luksusen ved en god nats søvn i denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå. Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet, der vil transformere dit soveværelse til et elegant og afslappende rum.

Scroll to Top