vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

5.864 kr.

Eksklusivt komfort møder elegant design med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng i blød fløjl. Giv dit soveværelse et luksuriøst løft i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797747 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse. Den er ikke kun et møbel, men en investering i din daglige velvære og komfort.
Sengen er smukt betrukket med blød og luksuriøs fløjl, der føles behagelig og eksklusivt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition for optimal støtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen.
Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, vil du opleve en uovertruffen støtte og tilpasningsevne, der sikrer, at din krop hviler i en behagelig position hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.
Topmadrassen har et hudvenligt betræk og en fyldning af blød skum, der tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng.
Denne kontinentalseng er ikke kun praktisk og komfortabel, den er også smukt håndværk og vil være en elegant tilføjelse til ethvert soveværelse. Med vidaXL kontinentalsengen med madras kan du se frem til en dyb og forfriskende søvnoplevelse hver nat. Invester i din søvnkvalitet og velvære med denne luksuriøse kontinentalseng, der er skabt til at give dig den bedste og mest komfortable søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top